KARİYER GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Öğrenci Kariyeri İçin Yeni Fırsat: YETENEK KAPISI

22.07.2020

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından geliştirilen uygulama; Türkiye’de tüm üniversitelerin aktif olarak kullanabileceği, öğrenci ve mezunlarla, firmaların aynı platforma buluşup etkileşime girebileceği ve işe alım süreçlerinde interaktif bir iletişim imkanı sunacak şekilde geliştirildi.

Üniversitelere mevcut öğrencilerinin kariyer planlamasında etkin çalışma imkanı sunan yetenekkapisi.org, aynı zamanda tüm mezunların iş hayatındaki gelişimlerini takip etmeleri ve kariyer hedeflerinde mezunlara da katkı sağlamalarını kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

Yetenekkapisi.org’a üye olan öğrenciler; firmaların iş ilanlarını anında görebilecekler, iş ilanlarına başvuru yapabilecekler, iş veren firmalarla online iletişim ve işe alım süreçlerine katılabilecekler  ve aynı zamanda uygulama üzerinden üniversite kariyer danışmanları ile etkin bir iletişim sürecine girebilecekler.

Üniversite öğrencileri ve mezunlar, yetenekkapisi.org adresinden kayıt olabilirler.